MENÜ

„Az internet korszakban nincs nagyobb kockázat annál, mint kimaradni a lehetőségből”

Tanácsokat a legjobb szakértőktől kérj!

Ez a honlap amatöröknek készült! Kitartó munkával az amatőrökből is lehetnek profik. Ha honlapot csinálsz felmerül a kérdés, akarsz e vele pénzt keresni? Ha nem akkor lapozz tovább, ne fecséreld az idődet!

Ha igen akkor jól nézz körül, a neten sok ingyenes forrás található!

És akkor jön a következő nagy kérdés!

1. MIT SZERETNÉL ELADNI?

Az első dolog amit pontosan meg kell határozni az nem más, mint az a termék vagy szolgáltatás, amit értékesíteni szeretnél az internet segítségével.

Amíg erre nem tudod a választ, addig nincs tovább. Mit lehet eladni az interneten? Az interneten bármit el lehet adni, legyen szó termékről vagy szolgáltatásról.

Én mit adjak el?

Ha már van vállalkozásod, akkor természetesen az általad kínált termékre vagyszolgáltatásra érdemes vevőt szerezni az internet segítségével. Ha még nincs, akkor keresned kell valamit. Léteznek internet specifikus termékek, illetve szolgáltatások is, ezek közül is válogathatsz.

Mik azok az internet specifikus termékek, szolgáltatások?

Olyan dolgok, amelyek szorosan kötődnek az internethez. Ilyen lehet egy reklámfelület értékesítése a weboldaladon – ha van egy nagy látogatottságú weboldalad, akkor másoknak pénzért kiteszed a reklámját. Vagy árulhatsz internetes tárhelyet is – az összes információ, ami azinterneten megjelenik, valamilyen internetes tárhelyen kell legyen elhelyezve.

Például ha egy cég azt szeretné, hogy a weboldala megjelenjen az interneten, akkor ennek a tartalmát egy internetes tárhelyre kell feltöltenie – lehetsz te is, aki ilyen szolgáltatást kínál.

Nos, akkor mi is a Te terméked, illetve szolgáltatásod, amit az internet segítségével szeretnél értékesíteni?(Ezt neked kell megválaszolni)

2. ....

A fenti részletek egy profi tanácsadó Barabás Csaba ingynes ebookjából származnak, töltsd le, és fogadd meg a tanácsait! Ez a kicsinyke könyv valójában hatalmas. Mindent elmagyaráz amit az internetes üzletben tudni kell, persze alap szinten. Kindulásnak szerintem nagyon jó!

Hírek

 • Sebességteszt

   

 • Honlapot mindenkinek
  2010-08-20 15:23:48

  A honlapok száma a világhálón naponta több tízezerrel növekszik. A cégek és intézmények ma már nem szívesen álnak szóba olyanokkal, akik nem tartanak fenn a világhálón (w.w.w.) honlapot (weblapot). Ez a modern marketing módszer ma már szinte a beazonosítás, és a vásárlás megbízható eszközévé vált.

  --------------------------------------

  Ha kigondolt egy jó honlap nevet
  itt ellenőrizheti, hogy szabad-e

  Domain név ellenőrzés:

  .hu

  --------------------------------------

 • Ajánlott SK. honlapok

   

  Hirdetések:


Szavazás

Lehet e egy óra alatt működő honlapot készíteni csak szövegszerkesztős ismeretekkel?
Igen, az ewk-val
Talán
Nem
Asztali nézet