MENÜ

DESIGN

A design (dizájn), a jó tervezés, a jó elgondolás, a jó formába öntés művészete, a szakszerűség fokmérője, egyik célja az esztétikai megfelelés. Az esztétika kérdéskörénél felhasznált forrásunk ebben a kérdésben is nagyszerű eligazításokat ad.

 


Hogyan Web Design eltér Print Design

(Google fordítás) Egyszer egy kiadvány, mint egy magazin vagy újság elő, mindenki nagyjából garantált, hogy az oldalakat, ugyanúgy. A Newsweek, hogy böngészd végig a könyvtárban megy, hogy ugyanazt a távolságot, a szöveg mérete, betűtípus, szín és elrendezés, mint az egyik, hogy a házhoz. A Web, nincs garancia arra, hogy az emberek látni fogják oldalait ugyanúgy, ahogy a desigmed őket a képernyőn.


Az oldal elrendezése nem feltétlenül Az tervezők Ellenőrző

A felbontás és a monitor mérete

Számítógépek különböző felbontású beállításokat, amelyek meghatározzák, hogy mennyi pixel látóterület jelenik meg. Általában a nagyobb monitorok beállítása a nagyobb felbontás, mert van több képernyő terület, de ez nem mindig van így. Egy bizonyos méret monitor nem garantálja, hogy a felhasználó az állásfoglalást meg, hogy egy adott környezetben. Laptop, bár kisebb, mint asztali, többnyire a nagyobb felbontás, akik így befogadni több helyet egy kisebb képernyő.

 

 • 640 x 480
 • 800 x 600
 • 1024 x 768
 • 1152 x 864
 • 1280 x 1024
 • ......

Browsers Böngészők

Sok böngészők odakinn mellett Explorer és a Netscape, mint az AOL böngészők, WebTV felhasználók, és a hozzáférés az interneten a hordozható eszközök, mint a Palm Pilot, és mobiltelefonok.

< Browser and OS analysis>
stats log stats napló

De még ha mi csak úgy a néhány domináns böngészők, még mindig több tucat változatát minden, ha egyszer vegye figyelembe a különböző kiadások és a különböző platform változatai minden.

 

Platforms Platformok

Mac és PC kijelző weboldalak másképp. Ugyanez a típus méret jelenik meg nagyobb a Windows PC-n, mint a Macintosh számítógépre. Ha beállította írja a weblapot, hogy kicsi a Windows gép, lehet, hogy teljesen olvashatatlan a Mac felhasználók számára. Színek is megjelenik másképp. Annak érdekében, cross-platform színmélység támogatása, akkor tervezd meg a webhely a Web lévő színek.

 

Még több design >>>>> forrása itt

Hírek

 • Sebességteszt

   

 • Honlapot mindenkinek
  2010-08-20 15:23:48

  A honlapok száma a világhálón naponta több tízezerrel növekszik. A cégek és intézmények ma már nem szívesen álnak szóba olyanokkal, akik nem tartanak fenn a világhálón (w.w.w.) honlapot (weblapot). Ez a modern marketing módszer ma már szinte a beazonosítás, és a vásárlás megbízható eszközévé vált.

  --------------------------------------

  Ha kigondolt egy jó honlap nevet
  itt ellenőrizheti, hogy szabad-e

  Domain név ellenőrzés:

  .hu

  --------------------------------------

 • Ajánlott SK. honlapok

   

  Hirdetések:


Szavazás

Lehet e egy óra alatt működő honlapot készíteni csak szövegszerkesztős ismeretekkel?
Igen, az ewk-val
Talán
Nem
Asztali nézet