MENÜ

Videokonferencia

Az iWowWe videokonferencia platform egy nagyszerű módja annak, hogy összehozd a kapcsolatot a családoddal és barátaiddal élőben videóval, nem számít, hol vannak. Akár azt is használhatod, üzleti, képzési, tájékoztatási célokra, úgy mint a vezetői online találkozók, képzések, együttműködés, ötletek begyűjtése, és ott ápolhatod a kapcsolatot a csapattal. A közösségi kommunikációban is a legegyszerűbb és a leghatékonyabb, (akár heti ütemezéssel konferencia hálózat is építhető)!.

 

Tudod, hogy a leghatásosabbak az élő bemutatók, a szemtől-szembe online értekezletek, az online alkalom, világos lehetőség, hogy megosszák egymással ötleteiket, megosztható az asztal és a képernyő-share is. És a legjobb az egészben az, hogy web-alapú, vagyis nincs szoftver vagy alkalmazás a letöltéséhez (a fogadó gépen sem kell).

Az sem utolsó dolog, hogy a rendszer  ajánlása jelentős bevételt is hozhat egyénileg is, és a szervezet, vagy közösség számára is (támogatási forrás).

további ismereteket videokonferencián (és tőlem) kapod. Az aki neked ezt a lehetőséget bemutatta, tájékoztatni fog a konferenciákon való részvétel szabályairól, az időpontokról, és mindenben a segítségedre lesz azért, hogy te is profi alkalmazó és tanító legyél. A lehetőségeidhez illesztheted a tanulást, szinte minden nap van olyan alkalom amikor tanulni lehet.

Jövedelem

Nem utolsó sorban az iWowWe egy kitűnő vállalkozás is egyben. Ha pénz is akarsz keresni, nem kell mást tenned, mint profi módon megtanulni az alkalmazásokat, és ajánlani az ismerőseidnek (a mintát kimásolhatod). A szorgalmadtól függően, néhány száz dollártól, akár ezer dollárig is eljuthatsz (havi kifizetésben) akár fél év alatt. Tájékoztatók az előző oldali bemutatókban, és a lap alján lévő címen!

 

Konferenciaterem videók
a prémium kategóriához

 

 

...

 

A legjobb segítség minden nap este, az iWowWe keretrendszer működéséről, 
annak aki regisztrált az ingyenes Video Email lehetőségre! 
Ezen a webhelyen van az időpont, és a belépés logója >
http://konferencia.videokonferencia.info

 


 

IDŐUTAZÁS AZ IWowWe segítségével!! VigyorHírek

 • Sebességteszt

   

 • Honlapot mindenkinek
  2010-08-20 15:23:48

  A honlapok száma a világhálón naponta több tízezerrel növekszik. A cégek és intézmények ma már nem szívesen álnak szóba olyanokkal, akik nem tartanak fenn a világhálón (w.w.w.) honlapot (weblapot). Ez a modern marketing módszer ma már szinte a beazonosítás, és a vásárlás megbízható eszközévé vált.

  --------------------------------------

  Ha kigondolt egy jó honlap nevet
  itt ellenőrizheti, hogy szabad-e

  Domain név ellenőrzés:

  .hu

  --------------------------------------

 • Ajánlott SK. honlapok

   

  Hirdetések:


Szavazás

Lehet e egy óra alatt működő honlapot készíteni csak szövegszerkesztős ismeretekkel?
Igen, az ewk-val
Talán
Nem
Asztali nézet