MENÜ

 

Ajánlott böngésző Google Chrome Itt azonnal megjelenik a fordítási opció (ha kell)!

Hogyan lehet kihozni többet a Windows XP -ből

 

A Microsoft Windows XP® több, mint egy operációs rendszer.

Megbízható, biztonságos és könnyen használható számítógépes kezelőfelületet ad Önnek. Könnyen kezelheti és átláthatja mappáit, dolgozhat digitális fényképekkel, és segít a problémák megoldásában.

Az XP-ben sokkal több van, mint Ön azt gondolná.

Tudta-e, hogy a Microsoft Windows Media Playerrel videókat vághat össze? És azt, hogy digitális fényképeiből egy rögtönzött diavetítést készíthet? Ezeket a különlegességeket alkalmazva egy weboldalt vagy egy pénzügyi utazást sokkal izgalmasabban mutathat be.

A Windows XP többféle kiadásban elérhető: Microsoft Windows Professional XP, Microsoft Windows XP Home Edition, valamint Microsoft Windows Tablet Edition.

A munkahelyi környezetben mindig akad egy egy munkatárs aki még nem teljesen profi az operációs rendszerek hatékony alkalmazásában, sokszor ezt fél bevallani. Nekik is megfelelőbb, ha saját erőből pótolják a hiányosságaikat. Persze a vezetők között sem mindenki profi mindenben. Az alábbi segítségforrást nekik is ajánljuk. .....Bővebben >>>

 

Ízelítő a bemutatókból (jó tanácsok nem csak kezdőknek)

 

1. Fájlok kezelése:

A Windows Intézőt vagy a Saját-gép nevű mappát úgy hozták létre, hogy Ön fájljait egy „iratszekrénybe” teheti. Indítsa el a programot, kattintson a Start menüpontra, és válassza ki a Sajátgépet.

A képernyő bal oldalán vagy egy panelt lát feladatokkal és helyekkel, vagy pedig egy mappalistát. Ha váltani szeretne a két nézet között, kattintson a Mappák menüpontra.

Jó ötlet a Dokumentumok mappában tárolni fájljait.

Hogyan dolgozzon a mappákkal?

 

A jobb áttekinthetőség érdekében hozzon létre almappákat a Dokumentumokon belül. Kattintson a Fájl menüre, válassza az Új, majd a Mappa parancsot. Adjon nevet mappának, azután pedig nyomja le az Entert.
Ha más műveletet akar végrehajtani a mappáin - például átnevezni vagy törölni őket - akkor kattintson rá a jobb egérgombbal, és válassza a kívánt műveletet a menüből.Hogyan dolgozzon a mappákkal?

 • Egy kattintás a fájlra, ha azt akarja hogy a jobb oldali panelban információt kapjon róla

 • Két kattintás, ha meg akarja nyitni a fájlt.

 • Jobb egérgombbal egy kattintás, és kiválasztani a menüből az Átnevezés vagy Törlés parancsot

 • Kattintson a Nézet menüpontra, ha meg akarja változtatni a mappák elrendezését

 • Ha a fájlokat csoportokban szeretné megjeleníteni, kattintson a Nézet menüpont Ikonrendezés szempontja fülre, és válassza ki a Csoportokban gombot. Ha különböző szempontok szerint akarja látni (típus, méret, stb), akkor kattintson ismét a Nézet menüpontra, válassza az Ikonrendezés szempontja fület és ott válassza ki azt, hogy Típus, Méret, stb.

 • Ha egy fájlt CD-re (ha van CD írója) vagy floppyra szeretne menteni, először győződjön meg arról, hogy van-e lemez a megfelelő meghajtóban. Jobb egérgombbal kattintson a fájlra, válassza ki a Küldés gombot, és utána vagy 3,5”hajlékonylemez vagy pedig CD-RW meghajtó-t.

 

 

Bővebben >>>

 

 


Hírek

 • Sebességteszt

   

 • Honlapot mindenkinek
  2010-08-20 15:23:48

  A honlapok száma a világhálón naponta több tízezerrel növekszik. A cégek és intézmények ma már nem szívesen álnak szóba olyanokkal, akik nem tartanak fenn a világhálón (w.w.w.) honlapot (weblapot). Ez a modern marketing módszer ma már szinte a beazonosítás, és a vásárlás megbízható eszközévé vált.

  --------------------------------------

  Ha kigondolt egy jó honlap nevet
  itt ellenőrizheti, hogy szabad-e

  Domain név ellenőrzés:

  .hu

  --------------------------------------

 • Ajánlott SK. honlapok

   

  Hirdetések:


Szavazás

Lehet e egy óra alatt működő honlapot készíteni csak szövegszerkesztős ismeretekkel?
Igen, az ewk-val
Talán
Nem
Asztali nézet